Rossorent autókölcsönző 16. kerület +36 70 201 4900

Autóbérlés hosszú távra Cinkota

Autókölcsönzés Cinkota környékén kedvező áron, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. Az alábbi fotó megnyomásával mobiltelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Cinkota Cinkota környékén kérhető bérelhető autóink között előfordulnak pl. az alábbi modellek (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között az alábbi fotóra kattintva böngészhet. autóbérlés hosszú távra Cinkota

Miért kölcsönözzön autót Cinkota környékén a Rossorentnél?

Ha nálunk bérel autót, a következő előnyöket élvezheti:

 1. Villámgyorsan, máris bérelhető járműveket szolgáltatunk. Roppant lényegesnek tartjuk, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető kocsink!
 2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat személyesen megszemléli, amennyiben valami oknál fogva nem tetszik, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Megbízható autópark. Járműveinket folyamatosan gondozzuk és ellenőrizzük, hogy Ön biztonságosan vezethessen.
 4. Jól felszerelt autók. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
 5. Kívánsága szerint a kölcsönzött járművet Cinkota övezetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
 6. Kedvező árú autóbérlés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót teletankolva kapja, és így is kell visszahoznia. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy lemosva juttassa vissza.
 8. Kívánsága szerint, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

olcsó robogó bérlés Cinkota

Hogyan vehetem át a bérelt autót Cinkota környékén?

Az autóbérlés menete a következőképpen alakul:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Egyedi megállapodástól függően leteszi a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ennyi az egész. Ha kérdése van, arra bátorítjuk, hogy fussa át a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy kimerítő információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt informálás érdekében azt kell mondanunk, hogy attól függ. A következő esetekben hozhatja be az árát a bérelt gépkocsi:

 • Ha szervizben van kocsija, és nem tud máshonnan szerezni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
 • Ha vidékre kell eljutnia, azonban a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem szeretne busszal vagy vonattal menni.
 • Ha átmeneti időre nagyobb utastérrel rendelkező autót szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.

esküvői autóbérlés Cinkota

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérelt jármű? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis lerobbanna menet közben, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés hosszát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés minimális időtartama 1 nap. Milyen iratok kellenek a bérléshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW Cinkota Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számolunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában tekinthető meg. Mennyit kell fizetni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található költséget kell a végszámlához írni. Tudunk robogót kölcsönözni? Igen, azonban a robogó bérlése szezonális, inkább a nyári hónapokban van rá igény, ilyenkor kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű másvalakinek is? Igen, ha elmúlt 21 éves, valamint ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Milyen módon találhatom meg a legolcsóbb bérautókat? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Autóbérlés Cinkota kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem érhető el bárki számára, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest repülőtér? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Cinkota? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi kiválasztásakor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy mindenképpen elegendő hely legyen a csomagok számára. 7 személyes autó bérlés Cinkota Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes egyeztetés során dől el. Gyermekülés autóbérléskor? Nincs akadálya, de gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   A lényeg, ha megbízhatóan, rövid időn belül kíván kocsit kölcsönözni Cinkota körzetében, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!