Rossorent autókölcsönző 16. kerület +36 70 201 4900

Bérelhető autó Rákosszentmihály

Autóbérlés Rákosszentmihály régiójában olcsón, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, szükség esetén, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és kölcsönözhet luxusautót esküvőre is. A következő kép megnyomásával mobiltelefonról rögtön hívhat is minket! autóbérlés telefonszám Rákosszentmihály Rákosszentmihály körzetében igénybe vehető bérautóink között szerepelnek pl. a következő modellek (az éppen kölcsönözhető autók listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérautóink között a következő fényképre klikkelve válogathat. autóbérlés hosszú távra Rákosszentmihály

Miért béreljen autót Rákosszentmihály területén nálunk?

Ha tőlünk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

 1. Gyorsan, azonnal vihető autókat szolgáltatunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető járművünk!
 2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen átnézi, és ha bizonyos szempontból mégsem szimpatikus Önnek, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. Autóinkat folyamatosan gondozzuk és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön nyugodtan utazhasson.
 4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk sokkal tágasabb járműveket is.
 5. Ha szeretné bérautóját Rákosszentmihály körzetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
 6. Nem drága bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is elvihetők.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket teletankolva kapja, ugyanígy várjuk is vissza. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

olcsó robogó bérlés Rákosszentmihály

Hogyan vehetem át a bérelt autót Rákosszentmihály területén?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:

 1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
 3. Megbeszélésünk függvényében leteszi a kauciót, és távozhat a kocsival.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és fussa át a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy választ kap azonnal, vagy kimerítő tájékoztatásért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt tájékoztatás végett azt kell mondanunk, hogy attól függ. A következő esetekben érheti meg a bérelt gépkocsi:

 • Ha szerelőnél van kocsija, és nem tud máshonnan szerezni, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
 • Ha távoli célpontba kell eljutnia, de a fuvarozandó poggyász vagy a komfortérzet miatt nem akar busszal vagy vonattal menni.
 • Ha egy rövid időre tágasabb utastérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.

tartós bérlet autó Rákosszentmihály

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérautó? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. olajcsere), ha viszont mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető gépkocsi? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét hosszát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A bérlés minimális időtartama 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

prémium autóbérlés Rákosszentmihály Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számolunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában tekinthető meg. Milyen költséggel kell számolni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán lévő díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, többnyire a nyári hónapokban kérik tőlünk a bérlők, és ebben az időszakban kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető autó egy megbízónak is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben elmúlt 21 éves, és rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Kaució nélküli autóbérlés? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem megegyezés szerint lehetséges. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Rákosszentmihály? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, igényei alapján adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a kocsi kiválasztásakor? A kölcsönzés költségein kívül figyeljen rá, hogy biztosan elég hely legyen a csomagok számára. menyasszonyi autó bérlés Rákosszentmihály Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval más országba is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes egyeztetés során ítélhető meg. Gyermekülés elérhető? Nincs akadálya, azonban gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, gyorsan szeretne járművet kölcsönözni Rákosszentmihály területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!