Rossorent autókölcsönző 16. kerület +36 70 201 4900

Esküvői autóbérlés Mátyásföld

Autóbérlés Mátyásföld körzetében olcsón, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, szükség esetén, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és kölcsönözhet luxusautót esküvőre is. A következő kép megnyomásával mobiltelefonról azonnal hívhat is minket! autókölcsönzés telefonszám Mátyásföld Mátyásföld régiójában igénybe vehető kölcsönautóink között előfordulnak pl. az alábbi modellek (az aktuálisan kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Honda, Mini Cooper. Bérelhető autóink között a következő fényképre kattintva válogathat. olcsó bérautó Mátyásföld

Miért kölcsönözzön autót Mátyásföld környékén a Rossorent cégnél?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi előnyöket élvezheti:

 1. Villámgyorsan, rögtön bérelhető kocsikat biztosítunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen bérelhető kocsink!
 2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat személyesen átnézi, és ha valami oknál fogva nem nyeri el a tetszését, meggondolhatja magát.
 3. Megbízható autópark. A kocsikat rendszeresen ápoljuk és ellenőrizzük, hogy Ön biztonságosan használhassa őket.
 4. Komfortos kocsik. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de kérésére biztosítani tudunk ennél nagyobb autókat is.
 5. Kívánsága szerint a kölcsönzött járművet Mátyásföld övezetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Kedvező árú autókölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
 7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve kapja, teletöltve is kérjük vissza. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy lemosva juttassa vissza.
 8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

olcsó robogó bérlés Mátyásföld

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Mátyásföld vonzáskörzetében?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

 1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Egyedi elbírálás után leteszi a kauciót, és viheti az autót.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert valószínű, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A teljes körű tájékoztatás céljából azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben érheti meg a bérautó:

 • Ha javítóműhelyben van kocsija, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal szüksége lenne autóra.
 • Ha vidékre kell eljutnia, viszont a csomagok vagy a kényelem miatt nem szeretne tömegközlekedéssel menni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell CASCO-t finanszíroznia.

személyautó bérlés Mátyásföld

Autókölcsönzés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérautó? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. téli-nyári gumi), ha viszont mégis lerobbanna menet közben, akkor csere gépkocsit biztosítunk általában azonnal. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát egyéni kívánsága szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW Mátyásföld Van-e korhatár az autókölcsönzésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Kell akkor fizetni, ha a bérlés ideje alatt koszos lett az autó? Tiszta állapotban nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjak vannak érvényben. Lehet-e robogót kölcsönözni? Igen, azonban a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, többnyire májustól szepremberig kérik tőlünk a bérlők, ilyenkor bérelhető is nálunk. Bérelhető jármű egy megbízónak is? Csak akkor, ha betöltötte a 21. életévét, illetve rendelkezik számunkra. Milyen módon találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés kaució nélkül Mátyásföld? Ez a lehetőség nem minden esetben jár, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Igen, vállaljuk, hogy elvisszük Önnek a kölcsönzött kocsit Ferihegy 2-re. Autóbérlés esküvőre Mátyásföld? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint szolgáltatunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe az autó kiválasztásakor? A bérlés árán kívül gondoskodjon arról, hogy feltétlenül elegendő hely legyen az utasok számára. személygépkocsi bérlés Mátyásföld Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival külföldre is utazhatok? Az ilyen igény személyes egyeztetés során ítélhető meg. Gyermekülés elérhető? Nincs akadálya, de gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Ne feledje, ha biztonságosan, rövid időn belül kíván autót kölcsönözni Mátyásföld övezetében, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!