Rossorent autókölcsönző 16. kerület +36 70 201 4900

Prémium autóbérlés Árpádföld

Autóbérlés Árpádföld környékén olcsón, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet luxusautót esküvőre is. Az alábbi fénykép megérintésével okostelefonról mindjárt tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Árpádföld Árpádföld régiójában igénybe vehető bérelhető autóink között fellelhetők pl. a következő típusok (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között a következő képre klikkelve böngészhet. autóbérlés Árpádföld olcsó

Miért béreljen autót Árpádföld régiójában a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérel autót, a következő nagyszerű szolgáltatásokat kapja:

 1. Villámgyorsan, máris vihető autókat szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen bérelhető kocsink!
 2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket élőben is szemügyre veszi, amennyiben valamiért nem kedveli meg az autót, visszavonulót fújhat.
 3. Biztonságos autópark. A kocsikat folyamatosan ápoljuk és ellenőrizzük, hogy Ön zavartalanul vezethessen.
 4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb járműveket is.
 5. Ha igényli bérautóját Árpádföld körzetében elvisszük otthonába is.
 6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
 7. Nincsenek rejtett költségek. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Árpádföld

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Árpádföld területén?

Az autókölcsönzés menete a következőképpen alakul:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Egyedi megállapodástól függően leteszi a kauciót, és viheti az autót.

Ilyen egyszerű. Ha kérdése van, hasznosnak találhatja, és tekintse meg az alábbi szakaszt, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A hiteles felvilágosítás érdekében ki kell jelenteni, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben hozhatja be az árát a bérelt gépkocsi:

 • Ha szervizben van járműve, és egy autó van a családban, de azonnal szüksége lenne autóra.
 • Ha vidékre utazik, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem szeretne tömegközlekedéssel utazni.
 • Ha egy rövid időre nagyobb utastérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.

személyautó bérlés Árpádföld

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha lerobban a bérelt jármű? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. olajcsere), de ha mégis lerobbanna a kölcsönzés ideje alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető autó? Így van, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát az igényei szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen iratok kellenek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

prémium autóbérlés Árpádföld Létezik előírt korhatár az autókölcsönzésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható. Milyen költséggel kell számolni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem kérünk takarítási díjat, ellenkező esetben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése eléggé idény jellegű, inkább májustól szepremberig keresik az ügyfeleink, ilyenkor kölcsönözhető is nálunk. Bérelhető autó egy megbízónak is? Csak akkor, ha betöltötte a 21. életévét, illetve rendelkezik számunkra. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Autóbérlés Árpádföld kaució nélkül? Ez a lehetőség nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Igen, vállaljuk, hogy elvisszük Önnek a kölcsönzött kocsit a repülőtérre. Esküvői autóbérlés Árpádföld? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, igényei alapján biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi foglaláskor? Az autóbérlés díján kívül menjen biztosra, hogy mindenképpen elég hely legyen az utasok számára. személygépkocsi bérlés Árpádföld Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival külföldre is mehetek? Az ilyen igény személyes megbeszélés során ítélhető meg. Gyermekülés autóbérléskor? Nincs akadálya, de gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, gyorsan szeretne autót bérelni Árpádföld körzetében, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!