Rossorent autókölcsönző 16. kerület +36 70 201 4900

Autóbérlés hosszú távra XVI. kerület

Autóbérlés XVI. kerület területén olcsón, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. Az alábbi fénykép megnyomásával okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon XVI. kerület XVI. kerület övezetében igényelhető kölcsönautóink között megtalálhatók pl. az alábbi típusok (az aktuálisan kölcsönözhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Honda, Mini Cooper. Bérautóink között a következő fényképre kattintva válogathat. autóbérlés XVI. kerület olcsó

Miért kölcsönözzön autót XVI. kerület régiójában a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérel autót, a következő előnyöket élvezheti:

 1. Villámgyorsan, rögtön bérelhető járműveket szolgáltatunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy mindig rendelkezzünk elvihető kocsink!
 2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen ellenőrzi, és ha valamiért mégsem szimpatikus Önnek, meggondolhatja magát.
 3. Biztonságos bérautók. Autóinkat rendszeresen karban tartjuk és átnézzük, hogy Ön kellemesen vezethessen.
 4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
 5. Szükség esetén a kibérelt személyautót XVI. kerület vonzáskörzetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
 6. Megfizethető bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is bérelhetők.
 7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve kapja, ugyanígy várjuk is vissza. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
 8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

olcsó robogó bérlés XVI. kerület

Hogyan történik a bérautó átvétele XVI. kerület környékén?

Az autóbérlés menete az alábbiak szerint alakul:

 1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Egyedi elbírálás után megfizeti a kauciót, és viheti az autót.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, tekintse meg a következő Gyakori kérdéseket, mert valószínű, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy kimerítő információkért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A szavahihető informálás érdekében azt kell mondanunk, hogy attól függ. Az alábbi esetekben lehet jó megoldás a bérautó:

 • Ha szerelőnél van kocsija, és egy autó van a családban, de haladéktalanul el kellene intéznie valamit.
 • Ha messzire kell eljutnia, azonban a csomagok vagy a kényelem miatt nem akar busszal vagy vonattal utazni.
 • Ha egy rövid időre nagyobb csomagtérrel rendelkező autót szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

autóbérlés XVI. kerület azonnal

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi van akkor, ha leáll menet közben a bérelt jármű? Bérautóinkat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. olajcsere), ha viszont mégis lerobbanna valahol, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető jármű? Igen, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés minimális időtartama 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

tartós autóbérlet XVI. kerület Van-e korhatár az autókölcsönzésnél? Igen, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számolunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található. Milyen költséggel kell számolni, ha nincs idő kitakarítani az autót? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót kölcsönözni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, jobbára a nyári hónapokban keresik az ügyfeleink, ilyenkor elérhető is nálunk. Kölcsönözhető kocsi másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben betöltötte a 21. életévét, valamint ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Milyen módon találhatom meg a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Kaució nélküli autóbérlés? Ez a lehetőség nem érhető el bárki számára, hanem egyedi elbírálás alapján képzelhető el. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Igen, vállaljuk, hogy átadjuk Önnek a bérautót a reptérre. Esküvői autóbérlés XVI. kerület? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen az autó kiválasztásakor? A bérlés árán kívül figyeljen rá, hogy feltétlenül elég hely legyen az utasok számára. 7 személyes autó bérlés XVI. kerület Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval külföldre is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes megbeszélés során ítélhető meg. Gyermekülés rendelkezésre áll? Igen, azonban gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, rövid időn belül kíván kocsit kölcsönözni XVI. kerület régiójában, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!